SOCIALE MEDIER

Her er et udpluk af dem jeg har arbejdet sammen med

i forhold til strategier på sociale medier

 

FANG MIG

Krop og Sjæl

Et års tid efter jeg lavede hjemmeside til Krop og Sjæl, skulle Catharina bruge hjælp til at få oprettet en facebook side så hun kunne få en bedre og hurtigere kontakt med sine kunder.

Krop og Sjæl Facebookside - Stine Bo
Tekstdesigner Facebook - Stine Bo

Tekstdesigner

I samme ombæring med at vi lavede hjemmeside til Helle, oprettede vi en facebookside, hvor jeg blandt andet har stået for profil og coverbillede. Samtidig har jeg stået til rådighed hvis der skulle blive brug for support på både den strategiske del og den grafiske.

3F Ligaen

Da jeg var i praktik hos 3F var en af mine opgaver at opdatere ligaens facebookside. Det var med både grafik, video materiale, interview og live opdateringer fra kampe. Jeg var samtidig med til at undervise og hjælpe de andre medieansvarlige i 3F liga klubberne med deres strategiske tilgang til sociale medier og hvad der ville give mest mening at satse på i de enkelte klubber.

Kvindeligaen Facebookside - Stine Bo
Kvindelandsholdet Facebookside - Stine Bo

Kvindelandsholdet

I forbindelse med min praktik ved 3F havde jeg sammen med jorunalist Helle Møller Riis og DBU’s kommunikationsmedarbejder Pia Schou Nielsen, det overordnede ansvar for kvindelandsholdets Facebook side. Her under interview, live updateringer og grafik.

For nogle år siden gik jeg ind i det frivillige arbejde med at fremme kendskabet til vores kvindelige landsholdsspillere. Her kontaktede jeg nogle at vores største profiler og fik dem med på ideen om at få en facebookside de selv aktivt kunne styre. Jeg har hele vejen stået til rådighed, hvis de havde strategiske spørgsmål eller brug for anden hjælp. Herunder kan du se hvilke spillere jeg har hjulpet i gang på sociale medier. Flere af dem hjælper jeg stadigvæk med div. små ting.

Pernille Harder

Før kvindefodbold bliv en folkesport, oprettede vi en Facebookside til Pernille. Jeg var med til at hjælpe hende i gang, skaffe de første følgere, og oplære hende i hvordan man brugte de sociale medier. Tidligere har jeg lavet både grafik og app’s til hende.
Sidenhen har hun helt overtaget siden selv og har rigtig godt styr på tingene.

Pernille Harder Facebookside - Stine Bo
Sanne Troelsgaard Facebookside - Stine Bo

Sanne Troelsgaard

Da Sanne startede på de sociale medier, var hun i tvivl om det var en god ide og om hun overhovedet kunne finde ud af det. Det var jeg med til at hjælpe hende igang med og nu har hun rigtig godt styr på det og har brug sociale medier til at fremme sig selv og anskaffe sponsorrater. Jeg bistår stadigvæk Sanne med hjælp til åde strategiske tilgange og det grafiske.

Stina Lykke

Stina har brugt sine sociale medier godt, både til hendes følgere hjemme i Danmark da hun spillede i udlandet, men også da hun kom hjem igen så hendes internationale fans kan følge med i hendes karriere. Jeg har hjulpet Stina i gang og hjælper hende stadigvæk hvis hun skal bruge et råd eller noget grafik.

Stina Lykke Facebookside - Stine Bo
Theresa Nielsen Facebookside - Stine Bo

Theresa Nielsen

Theresa, var meget hooked på ideen om at få en Facebook side. Vi startede den samme aften som hun blev udnævnt til Årets kvindelige fodboldspiller. Siden hen er hun blevet rigtig dygtig på de sociale medier og kender vigtigheden af den indflydelse de kan have. Hun har selv overtaget alt aktivitet på siden.

Katrine Veje

Jeg har startet og hjulpet “Veje” i gang med hendes Facebook side og har tidligere leveret grafik til denne. Sidenhen har hun selv overtaget alt aktivitet med siden.

Katrine Veje Facebookside - Stine Bo
Karoline Smidt Nielsen Facebook - Stine Bo

Karoline Smidt Nielsen

Vi oprettede en Facebook side til “Smidt” da hun blev kåret til årets kvindelige talent. Hun har selv rigtigt godt styr på de sociale medier. Derfor holder jeg mig i baggrunden, men står klar til at hjælpe hvis der skulle blive brug for det. Siden har desværre med mellemrum stået stille da hun har været ramt af en del skader.

Copyright © Stine Bo – 2020