Hjemmesider

Her under kan du set et udpluk af de hjemmesider jeg har arbejdet med.

Hvis du finder det interessant og gerne vil vide mere så skriv endelig til mig. 

 

FANG MIG

NYESTE PROJEKT

Redesign af tekstdesigner

Tekstdesigner var den første hjemmeside jeg lavede, i forbindelse med min uddannelse. Siden har jeg over flere omgange redesignet siden. I foråret 2020, blev jeg enig med Helle om at der skulle noget nyt til. Derfor redesignede vi hele hjemmesiden, strukturen og alle teksterne på siden. Det er der kommet et rigtig fint resultat ud af. 

 

Andre sider jeg har lavet

Hou og Omegns Idrætsforening

I forbindelse med min ansættelse hos DGI Østjylland, har jeg hjulpet HOIF med at lave en ny hjemmeside, der skal være med til at få flere medlemmer i foreningen. 

Krop og Sjæl

Til Krop og Sjæl har jeg i samarbejde med ejer Catharina lavet en WordPress hjemmeside i et enkelt og roligt design som afspejler den atmosfære der er i hendes virksomhed

Tekstdesigner

I samarbejde med Helle Møller Riis som ejer Tekstdesigner har vi lavet en hjemmeside hvor tekst og kompetencer er i fokus. Derfor har vi valgt et enkelt lyst design som gør det nemt for modtageren at læse teksterne på hjemmesiden.

Samtidig har jeg designet logoet.

Horsens Automobil Motorklub

HAMK skulle have en ny og mere brugervenlig hjemmeside. Det har vi udviklet i wordpress til dem, så det fremadrettet er nemt at redigere siden, selv for ikke rutinerede bruger. 

Pletskud DGI

I forbindelse med min ansættelse hos DGI Østjylland, har jeg hjulpet deres skytteforening med at få en ny hjemmeside. 

Kommunikation med kant

Nina sprang ud som freelance journalist i 2016. Derfor skulle hun bruge en hjemmeside, logo og andet salgsmateriale. Det har jeg hjulpet hende med. Siden er lavet i WordPress og er nem for Nina selv at gå ind og redigere

Tørring Camping

Jeg har sammen med forpagter af Tørring Camping, været med til at udvikle og sætte den nye hjemmeside op til dem. Den er lavet for at øge interessen og få mere gang i campingpladsen

Privat pasningsordning Tossestreger

Da der kom nye regler for privat dagpleje, skulle Betina bruge en ny hjemmeside den har jeg sat op og undervist Betina i hvordan man bruger og redigere på siden.

Soccer Rebounder

Tidligere cheftræner for Fortuna Hjørring og nu sportschef i FC Nordsjælland, Brian Sørensen har udviklet et træningsredskab til fodbold. I den forbindelse har jeg hjulpet ham med at lave hjemmeside i WordPress, logodesign, video og salgsmateriale. Derudover har jeg lavet specialdesign til soccer-rebounder hvor klubberne kunne få eget logo eller sponsor logo på banden.

Mia Ostenfeld

Da Mia skulle bruge en praktikplads som journalist, skulle hun bruge en hjemmeside hun kunne vise frem som et online CV som blev lavet i wordpress. Det lavede vi sammen på en weekend, hvor jeg blandt andet har redigeret billederne og redigerede hjemmesiden til så den passede efter hendes behov.

Vil I høre mere?

i kan både ansætte mig fast eller i en projektstilling
Fang mig
Copyright © Stine Bo – 2020