GRAFISK DESIGN

Jeg har arbejdet med grafisk design i flere år. Her har jeg samlet et udpluk af de logoer og plakater jeg har lavet igennem tiden

FANG MIG

LOGOER

Wolff Kommunikation Logo - Stine Bo

Wolff Kommunikation

Jeg har udarbejdet logo til Wolff kommunikation. Der er taget udgangspunkt i navnet og jeg har prøvet på at gøre det enkelt med et let udtryk.
Tørring Camping logo - Stine Bo

Tørring Camping

Da jeg blev kontaktet af Tørring Camping i forbindelse med at de skulle bruge et nyt logo, var det vigtigt for dem at man i logoet kunne se hvad naturen omkring Tørring kan i samspil med campingpladsen.

Tekstdesigner logo - Stine Bo

Tekstdesigner

Da Helle Møller Riis, for nogle år siden spurgte om jeg ville være med til at udvikle et grafisk opsæt til hende og hendes virksomhed, var logo en del af det. Vi snakkede længe frem og tilbage om hvordan logoet skulle se ud. Det endte med at jeg tog den skitse hun havde lavet på papir som jeg digitaliserede, det vil sige det er hendes egen håndskrift der er brugt i logoet.

Tossestreger privat pasningsordning logo - Stine Bo

Sundhedsalliancen

Sundhedsalliancen skulle bruge et enkelt og stilrent logo. Som gave dem en sammenhæng mellem de ydelser de tilbyder deres kunder.  

By fighter logo - Stine Bo

By Fighter

By Fighter, er frisør med speciale i herre klip og skæg, dette skulle logoet afspejle. Derfor kom vi frem til dette design og er super glade for resultatet

Kommunikation med kant - Stine Bo

Kommunikation med kant

Kommunikation med kant er et vestjysk kommunikations bureau, Nina er uddannet journalist og skulle bruge både et logo og en hjemmeside, det har jeg hjulpet hende med. 

Soccer Rebounder logo - Stine Bo

Soccer Rebounder

Jeg har lavet logo til Soccer Rebounder, fra deres helt spæde start. Du vil se dette logo på de aller første Soccer Rebounder rundt om i landet.

Felde production - Stine Bo

Felde Production 

Mads er sportsnørd og fotograf. Han bliver oftest sendt ud til sportsbegivenheder igennem TV2 sporten og har de sidste mange år dækket Tour De France, OL og EM/VM i både håndbold og fodbold. Derfor skulle han bruge et logo han kunne sætte på sit udstyr så det er nemt at genkende. 

Tossestreger privat pasningsordning logo - Stine Bo

Tossestreger

Privat pasningsordning i Skødstrup. Betina skulle bruge en ny hjemmeside og et nyt navn i forbindelse med at reglerne for privat dagpleje blev ændret, det har jeg hjulpet hende med. 

PLAKATER

Copyright © Stine Bo – 2020